Jõhvikamahl

750 ml

Koostis: jõhvikamahl 100%

Viljaliha settib - enne tarvitamist loksutada.

Säilitada temperatuuril 0...+20°C Pärast avamist säilitada jahedas, mitte üle kahe nädala. Mahedama mahla saamiseks lahjendada viie osa veega.


Keskmine toitainete sisaldus 100 g
energiasisaldus: 192kJ/46kcal
rasvad: 0g
- millest küllastunud rasvhapped: 0g
süsivesikud: 12,2g
- millest suhkrud: 12,1g
valgud: 0,4g
sool: 0g
Jõhvikat kutsutakse rauarikkaks marjaks kuna temas on rohkelt C-vitamiini ning raud imendub paremini koos sellega. Marjas on ideaalne looduslik kooslus juba olemas! Neid võiks tarbida rauavaegusaneemia korral sh ka rasedad, kelle rauatase vajaks tõstmist.

Vaata ka marjamaa moose ja mahlu

Saadaval:
Prisma
Taluturg
Konsum
Selver
Rimi
Kaupmees
Stockmann