Jõhvikamahl
750 ml
Koostis: jõhvikamahl 100%
Viljaliha settib - enne tarvitamist loksutada.
Säilitada temperatuuril 0...+20°C Pärast avamist säilitada jahedas, mitte üle kahe nädala. Mahedama mahla saamiseks lahjendada viie osa veega.
Keskmine toitainete sisaldus 100 g
| energiasisaldus: | 192kJ/46kcal |
| rasvad: | 0g |
| - millest küllastunud rasvhapped: | 0g |
| süsivesikud: | 12,2g |
| - millest suhkrud: | 4g |
| valgud: | 0,4g |
| sool: | 0g |
Jõhvikat kutsutakse rauarikkaks marjaks kuna temas on rohkelt C-vitamiini ning raud imendub paremini koos sellega. Marjas on ideaalne looduslik kooslus juba olemas! Neid võiks tarbida rauavaegusaneemia korral sh ka rasedad, kelle rauatase vajaks tõstmist.





