Õuna-Jõhvika mahl
Koostis: õunamahl 93%, jõhvikamahl 7%
Viljaliha settib - enne tarvitamist loksutada. Säilitada temperatuuril 0...+20°C Pärast avamist säilitada jahedas, mitte üle kahe nädala. Mahedama mahla saamiseks lahjendada viie osa veega.
Viljaliha settib - enne tarvitamist loksutada. Säilitada temperatuuril 0...+20°C Pärast avamist säilitada jahedas, mitte üle kahe nädala. Mahedama mahla saamiseks lahjendada viie osa veega.
Keskmine toitainete sisaldus 100 g
energiasisaldus: | 272kJ/65kcal |
rasvad: | 1,8g |
- millest küllastunud rasvhapped: | 0g |
süsivesikud: | 12g |
- millest suhkrud: | 8g |
valgud: | 0,2g |
sool: | 0g |
Inimene võiks iga päev süüa 1-2 portsjonit (üks portsjon = umbes 200g) marju. Marjad sisaldavad väga suures koguses vitamiine ja mineraalaineid. Tänu nendele paraneb ka inimese immuunsus ning nad on vähem vastuvõtlikumad erinevatele viirustele.